Hos Johnsens Entreprenør & Kloakservice tilbyder vi grundig og effektiv kloakservice af kloakker og afløb i Haderslev, Esbjerg og Vojens. Vi kan hurtigt finde frem til lækager og andre uhensigtsmæssigheder i dine kloakker. Oplever du, at der er noget galt, bedes du tilkalde professionel assistance så hurtigt som muligt.

Har du tilstoppet afløb og oversvømmede kloakker, kan det medføre katastrofale følger. Hvis fundamentet i din bolig bliver udsat for fugt og vandskader, kan det blive en meget dyr affære. Derfor er det vigtigt at få tilkaldt kloakservice af aut. kloakmester omgående, så vi kan afhjælpe problemet med vores slamsuger.

Professionel kloakmester, når du har brug for det

Vores klima byder på et vejr, der ofte medfører store regnmængder. Det kan være en prøvelse for kloakkerne, som ikke altid kan følge med. Men med kloakarbejde i høj kvalitet kan vi sikre os, at dine systemer er godt gearet til at kunne håndtere store vandmængder. Er der de mindste problemer, kan vi iværksætte en undersøgelse med eksempelvis TV-inspektion, så vores kloakmester kan finde frem til fejlen og få rettet op den

Søger du et erfarent og ikke mindst kvalitetsbevidst kloakfirma, der kan deres håndværk godt, har vi helt styr på det. Vi har selv alle remedier og udstyr til opgaven og kan hjælpe med alt fra akut kloakservice til renovering, slamsugning, vedligeholdelse og reparation.

Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

Når det kommer til kloakarbejde og kloakservice, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Som kloakmester tjekker vi alt grundigt efter i krogene, således at vi kan stå 100% inde for det udførte stykke arbejde. Skal vi tilse dine kloakker og afløb?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 91 55 66, eller skriv til os på e-mail claus@johnsen-s.dk, så skal vi nok hjælpe dig.​​